Kraamzorg

De kraamtijd is voor veel vrouwen een chaotisch maar heerlijke en memorabele tijd. Ik stem de kraamzorg zoveel mogelijk af op de behoeftes van jullie als kersverse ouders. Geen enkel gezin is hetzelfde, en de wensen daarbij ook. Tijdens de kraamweek hoor ik graag of de zorg naar jullie wens verloopt: gemaakte afspraken kunnen altijd bijgesteld worden. De zorg voor moeder en baby heeft altijd voorrang! Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen, ook ’s avonds. Whatsapp of bel me, en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.  Hieronder vind je een overzicht van de diensten die ik verleen als kraamverzorgende:

Flexibele zorguren

  • 20140509_111229_Richtone(HDR)Bij kraamzorg van grote bureaus krijg je standaard 6,5 uur zorg, verdeeld over 8 dagen van 8.00 – 14.30 uur.  Dat kan mij bij ook,  maar andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar. Misschien wil je liever langere dagen in het begin van de kraamweek, zodat ik je tijdens 3 voedingstijden kan bijstaan.
  • Als je tijdens de kraamweek vindt dat je genoeg aan 3 zorguren op een dag hebt, is dat ook geen probleem.

Informatie

  • Samen verzorgen we de baby, dat wil zeggen: ik doe het voor, en zal jullie op die manier vertrouwd maken met de handelingen qua babyverzorging. Tijdens deze handelingen geef jullie informatie.
  • Ik observeer de gezondheid van moeder en kind, rapporteer naar de verloskundige en leg gegevens vast in het zorgdossier, die jullie na de kraamtijd jullie eigendom wordt.

IMG_3229IMG_3595IMG_4900